18 февр. 2009 г., 17:05

Не казвай "не" 

  Поэзия » Любовная
830 0 6
 

Не казвай "не", не ме отхвърляй

като книга, с отдавна разкъсани корици,

а погледни ме - в мен се сливат

и вятър, и небе, и птици.

Не казвай "не", не ме забравяй,

аз не съм съня, сънуван снощи,

аз мога сто пъти да се повтарям,

но за тебе чисто нова ще съм още.

Не казвай "не", недей да мислиш,

че без мене ще си по-добре, любими!

Аз ще се връщам, даже вече да не искаш

и пак ще пълня чашите с любовно вино.

Не казвай "не", а обърни се -

аз зад тебе тихичко вървя,

невидима, но изпълнена със сила

и готова за пореден път да те спася.

Не казвай "не"... не ме убивай!

Нима не знаеш, аз нося в мене любовта.

Аз съм там, където вечно ще ме имаш,

нежно сгушена в твоята душа.

 

 

 

© Зорница Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??