4 янв. 2015 г., 20:30

Не казвайте... 

  Поэзия
354 0 0

Всеки е една комета, светеща във земното небе!

Всеки има своя път и крета, или пък блести къде ли не!

Всеки е актьор във собствена пиеса - добър, или пък лош!

Но, някои си имат фенове, а пък други - кент-флош!

Не казвайте, че сте нещастни, защото нямате късмет с пари!

Всеки е творец на щастие, но дали го знае? Дали?

И когато гледате нечия следа, то тя не свети заради парите,

а заради запалената светлина в очите!

Време е да решите, искате ли да летите!

 

 

 

 Желая ви бляскав полет през всичките 365 дни през тази година! Палете светлини в очите! :)

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??