Всеки е една комета, светеща във земното небе!
Всеки има своя път и крета, или пък блести къде ли не!
Всеки е актьор във собствена пиеса - добър, или пък лош!
Но, някои си имат фенове, а пък други - кент-флош!
Не казвайте, че сте нещастни, защото нямате късмет с пари!
Всеки е творец на щастие, но дали го знае? Дали?
И когато гледате нечия следа, то тя не свети заради парите,
а заради запалената светлина в очите!
Време е да решите, искате ли да летите!
Желая ви бляскав полет през всичките 365 дни през тази година! Палете светлини в очите! :)
© Маргарита Ангелова All rights reserved.