Прости ми
Две години те чаках -
очите си за теб изплаках...
Така те искам! Да се върнеш,
да ми простиш, да ме прегърнеш.
Аз моля се в нощта
да дойдеш ти - къде ли си сега?!
Където и да си сега,
моля, чуй това:
"Не искам никога да ме напуска любовта!!!".
© Радина Стоянова Все права защищены