13 мая 2008 г., 09:39

Не ме изпълвай с лъжливи обещания 

  Поэзия » Любовная
681 0 2

Не ме изпълвай с лъжливи обещания.

Не скривай тъгата си зад маската на щастието.

Това не е животът, който заслужаваш.

Ти си много повече от това, което мислиш.

Затова, моля те, позволи ми да ти покажа щастието

и нека любовта ми те обгърне с цялата си сила.

Недей да тъжиш, аз ще бъда до теб до края на дните си.

Недей да забравяш любовта ми към теб.

И, моля те, недей да ме съдиш, аз само желая да съм с теб.

© Бобо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Може би да, а може би несъзнателно любимият човек да иска да предпази половинката си.
  • Бобо,нежна душа си ти!Любовта никога не лъже!
Предложения
: ??:??