Исках те пороен и светкавичен –
да ме грабнеш, да ме отнесеш.
Празник да ти бъда. И наздравица.
С мене да познаеш див копнеж...
Много съм поискала, разбрах го.
Ти си кротък есенен дъждец.
Чувствам любовта ти само с разум.
Тя не стига моето сърце.
© Елица Ангелова Все права защищены