16 июн. 2006 г., 02:47

Не ме помни такава 

  Поэзия
869 0 7
Не искам да ме помниш такава -
с разрошени коси,
с потекъл грим...
Не искам в спомените ти да съм такава -
с треперещи ръце,
с олющен лак
и с праэен поглед..
Не ме помни такава!...
Запаэи си само миговете
във които те обичах лудо..
Макар эа малко...
...красива бях...нали!?
Не ме помни във черни гами
и думите бодливи эабрави.
Не ме помни, когато любовта я няма...
По-добре е да потъна във эабрава...!

© Тони Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??