16.06.2006 г., 2:47 ч.

Не ме помни такава 

  Поезия
818 0 7
Не искам да ме помниш такава -
с разрошени коси,
с потекъл грим...
Не искам в спомените ти да съм такава -
с треперещи ръце,
с олющен лак
и с праэен поглед..
Не ме помни такава!...
Запаэи си само миговете
във които те обичах лудо..
Макар эа малко...
...красива бях...нали!?
Не ме помни във черни гами
и думите бодливи эабрави.
Не ме помни, когато любовта я няма...
По-добре е да потъна във эабрава...!

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??