4 июн. 2010 г., 11:50

Не ме познаваш 

  Поэзия » Любовная
659 1 0

                                                Не ме познаваш



 Не ме познаваш още ти
    и тези думи не забравяй, чу ли?
    Знам, че искаш това да се промени, може би,
    но за сега само се надявай ти!

  Мога да си позволя,
    да разкрия външността,
    за да опознаеш мен,
    но по малко, всеки ден.

  Не ме познаваш ти
    и ще е тaка - докато аз реша!
    А дотогава помни:
    стой настрана, но не изпадай в тъга!

  Много искаш да ме опознаеш,
    но внимавай - после да не съжаляваш!
    Твоето желание
    да не ти причини страдание!

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??