4 jun 2010, 11:50

Не ме познаваш 

  Poesía » De amor
666 1 0

                                                Не ме познаваш



 Не ме познаваш още ти
    и тези думи не забравяй, чу ли?
    Знам, че искаш това да се промени, може би,
    но за сега само се надявай ти!

  Мога да си позволя,
    да разкрия външността,
    за да опознаеш мен,
    но по малко, всеки ден.

  Не ме познаваш ти
    и ще е тaка - докато аз реша!
    А дотогава помни:
    стой настрана, но не изпадай в тъга!

  Много искаш да ме опознаеш,
    но внимавай - после да не съжаляваш!
    Твоето желание
    да не ти причини страдание!

© Вики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??