11 янв. 2006 г., 20:25

Не ме съжалявай 

  Поэзия
1025 0 3
Не ме съжалявай,
не гледаи очите ми с такава вина.
Недеи, поне веднъж послушай ме и спри,
спри да ми говориш лъжи, просто престани.
Вече не съм онова малко дете,
нима в мен още виждаш невинност,
грешиш-сълзите ми не са заради теб,
а просто ми е трудно да казвам "Не"!!!
Върви, остави ме сама,
за пореден път, свикнала съм,
съжалението ти ме убива,
и всяка капка нежност и любов от тялото ми изпива.
Сърцето ми отдавна вече в мен не бие,
не можеш да го разрушиш, не можеш болка да ми причиниш.
Тя има своята невинност, и в нея виждаш ти обекта,
прицелваш се в сърцето и рушиш го,
и после мерника си в друга бързо местиш,
но в мен не можеш да се целиш,
не съм мишена аз за теб,
във мен ще видиш ти човека,
ще ме обикнеш истински,
ще разбереш, че ме имаш,
ще знаеш, че ще съм винаги до теб.
Но ще се подведеш.....
Сега не мога да отричам, че искам те,
че копнея за теб, но ще мине време,
болката във мене мощ ще вземе,
ще се науча някога,помни,
да казвам "Не" без да ме боли.
Тогава няма аз да страдам,
а ти ще падаш от любов,
ще молиш, ще ме молиш ти за пореден шанс,
но мислиш ли,че ще ти го дам,
ще виждаш как с други аз излизам,
със съжаление ще те поглеждам,
ще ти припомня този час,
когато казах ти момче,
че някой ден ще разбереш.....
Ще осъзнаеш колко лош си бил преди
и в мен ще видиш себе си...може би,
но тогава и мен няма да ме боли.....
Времето лекува всичко,
с времето хората се променят....
с времето аз спрях да бъда слаба,
ще се учудиш,но няма да ти се подчинявам.

© Ангелчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • много ми допадна..и ме докосна "ще се науча някога,помни,
    да казвам "Не" без да ме боли." ..и аз май трябва да се науча на това От мен 6!
  • Браво!Не знам,кой е писал 2-ка,но само знам,че нчма вкус нито смелост да се обоснове защо е писал 2-ка :о) От мен 6
  • Хареса ми
Предложения
: ??:??