1 сент. 2012 г., 23:43

Не ме удържат четири стени 

  Поэзия » Другая
476 0 4

НЕ МЕ УДЪРЖАТ ЧЕТИРИ СТЕНИ

 

Не ме удържат четири стени,

излишни вещи и дрехи, необличани с години.

Зоват ме колелата - нови срещи,

заспали в скреж скали и палмови градини.

 

Но не сама сред тях, а с хора близки духом,

в очите с топлина, дори и с присмех тих.

Почивката тогава е радост и разтуха,

а пътят ни зове и труд ни предстои.

 

Не ме привличат четири стени...

 

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??