Sep 1, 2012, 11:43 PM

Не ме удържат четири стени 

  Poetry » Other
479 0 4

НЕ МЕ УДЪРЖАТ ЧЕТИРИ СТЕНИ

 

Не ме удържат четири стени,

излишни вещи и дрехи, необличани с години.

Зоват ме колелата - нови срещи,

заспали в скреж скали и палмови градини.

 

Но не сама сред тях, а с хора близки духом,

в очите с топлина, дори и с присмех тих.

Почивката тогава е радост и разтуха,

а пътят ни зове и труд ни предстои.

 

Не ме привличат четири стени...

 

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??