1.09.2012 г., 23:43 ч.

Не ме удържат четири стени 

  Поезия » Друга
475 0 4

НЕ МЕ УДЪРЖАТ ЧЕТИРИ СТЕНИ

 

Не ме удържат четири стени,

излишни вещи и дрехи, необличани с години.

Зоват ме колелата - нови срещи,

заспали в скреж скали и палмови градини.

 

Но не сама сред тях, а с хора близки духом,

в очите с топлина, дори и с присмех тих.

Почивката тогава е радост и разтуха,

а пътят ни зове и труд ни предстои.

 

Не ме привличат четири стени...

 

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??