Не ми ли стига този миг единствен
за хиляди стихотворения?
Не ми ли стига този поглед кратък
за хиляди мечти и вдъховения?
Не ми ли стигат хилядите чувства,
които в мен родиха се тогава
за най-красивата любов, най-нужната,
която ти единствен заслужаваш...
© Росица Все права защищены