22 dic 2007, 0:08

Не ми ли стига ? 

  Poesía » De amor
783 0 8
 

Не ми ли стига този миг единствен

за хиляди стихотворения?

Не ми ли стига този поглед кратък

за хиляди мечти и вдъховения?

 

Не ми ли стигат хилядите чувства,

които в мен родиха се тогава

за най-красивата любов, най-нужната,

която ти единствен заслужаваш...

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??