22.12.2007 г., 0:08 ч.

Не ми ли стига ? 

  Поезия » Любовна
700 0 8
 

Не ми ли стига този миг единствен

за хиляди стихотворения?

Не ми ли стига този поглед кратък

за хиляди мечти и вдъховения?

 

Не ми ли стигат хилядите чувства,

които в мен родиха се тогава

за най-красивата любов, най-нужната,

която ти единствен заслужаваш...

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??