Не ми пиши! Ще свикна със писмата ти
и ще ги чакам в незаспиващите дни,
сред другите ще търся имената ти
и все пред погледа ми ще си ти.
Не ми пиши! Ще ми е толкова по-лесно
без тайни, без въпроси, без тъга
и ще потъна в битието неусетно;
ще си повярвам: мога без това.
И знам, ще свети пак луната,
светът ще продължи да се върти.
Не ми пиши! Ще свикна с тишината
и с времето пак всичко (може би) ще преболи.
© Валя Все права защищены
Казват, че времето всичко лекува...
Пожелавам и на лирическата, и на
поетесата успех и късмет занапред!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!