12 июн. 2008 г., 08:55

Не ми спестявай нищо... 

  Поэзия » Философская
1035 0 26

Не ми спестявай нищо,

вълшебнико - Живот!

Аз искам да опитам

горчив и сладък плод.

 

Да плача  и се смея,

да вярвам, да летя...

Докрай добро да сея

и славя любовта.

 

Когато си отида,

вълшебнико - Живот,

аз искам да опитам

от райския ти плод...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??