1 июн. 2010 г., 13:37

Не мога... 

  Поэзия » Любовная
955 0 5

Не мога вече,

не издържам.

Не мога да продължавам...

да живея така... в лъжа!

Трябва да спра да лъжа...

и него, и себе си,

че го обичам!

Ще полудея вече...

от тази лъжлива обич!

Искам...

всичко това да свърши!

Трябва да сложа край...

На всичко това!

 За да мога...

Да продължа...

да живея нормално!!!

© Хриси Цекова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??