Jun 1, 2010, 1:37 PM

Не мога... 

  Poetry » Love
996 0 5

Не мога вече,

не издържам.

Не мога да продължавам...

да живея така... в лъжа!

Трябва да спра да лъжа...

и него, и себе си,

че го обичам!

Ще полудея вече...

от тази лъжлива обич!

Искам...

всичко това да свърши!

Трябва да сложа край...

На всичко това!

 За да мога...

Да продължа...

да живея нормално!!!

© Хриси Цекова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??