26 нояб. 2017 г., 08:37

Не мога 

  Поэзия » Любовная
515 2 2

Не мога да ти дам пари, 
но цветя, да, ще ти дам. 
Дай ми сърцето си и ще 
видиш, колко нежна ще съм 
с него, не се пази, недей 
ме докосва, щом друга с 
устните твои, ти докосвал си.

© Надя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??