26 окт. 2015 г., 22:37  

Не мога без теб! 

  Поэзия » Любовная
440 0 0

Любов в мен вилнее, бушува,

душата ми неспокойна стои,

в гърдите  сърцето ми спира,

откакто се срещнахме аз и ти.


Ръцете ми започват да треперят 

при мисълта за твоите очи.

Когато теб те няма

текат безспирно моите сълзи.


Едва ли бих живяла без да си до мен.

Не искам и не мога да те няма в моя ден.

Ти си този, който прави ме безкрай щастлива.

Само ти ме караш да се чувствам жива..

© Natalie Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??