3 мар. 2013 г., 19:23

Не мога да те мразя 

  Поэзия » Любовная
572 0 0
Жесток живот... Съдба проклета...
В душата ми е облачно... Валят сълзи!
Мечти изпепелени, сърце разбито,
след тебе всичко в мене ще боли.

От мене всичко ти получи,
живота си на тебе посветих.
Но някой нещо те подучи
и тръгна си... Но вече ти простих!

Не успях да те опазя,
ти сигурно не си била за мен.
Но аз обичам те... Не мога да те мразя...
Дано да си щастлива всеки ден!


23-10-2012        L

© Божидар Божинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??