5 апр. 2011 г., 22:33

Не мога като тебе 

  Поэзия » Другая
401 0 0

 

 

       Ще си отида аз от тебе

       като дъжд -

       без съжаление,

       без гняв ще си отида.

       Така е по-добре -

       да свърши изведнъж!

       Надмогнах болката,

       горчивата обида...

       Без тях ще си отида!

 

       И ще забравя даже спомена

       тръпчив.

       Не мога да играя

       с чувства - като тебе.

       И да изричам,

       да отричам - с глас лъжлив

       и обещания,

       и клетви непотребни...

       Не мога - като тебе!

 

 

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??