30 нояб. 2007 г., 09:33

Не могат да ме поделят 

  Поэзия » Другая
800 0 11
 

Не могат да ме поделят

 

Да бъдеш просто предпочетен -

по-малката от две злини.

Май станал съм съвсем предметен.

Защо, тогава, ме боли?

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??