11 мар. 2009 г., 14:43

Не може без любов 

  Поэзия » Любовная
1113 0 1

 Не може без любов
    (песен)

Слънцето изгря,
над моя тъмен дом
за моя ден изгря.
Върни се ти при мен,
върни ми радостта,
върни ми я, върни.

Човешкото сърце
не може без любов,
без топлина умира...
и няма аз да спра
да пея пред света,
обичай ме, обичай!

Погледни света
с очите на дете,
детското сърце не лъже.
Всичко е любов,
подай ми ти ръце,
всичко е любов, любов.

Човешкото сърце
не може без любов,
без топлина умира...
и няма аз да спра
да пея пред света,
обичай ме, обичай!

© Димитьр Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??