17 апр. 2007 г., 00:16

Не можем 

  Поэзия
837 0 4
Поглеждаш ме, но свеждаш поглед механично;
продумваш ми, но заучени слова,
докосваш ме, но без капка неприличност,
но как би искал да си с мен сега!

Поглеждам те с любов - но нямам право,
продумвам на друг твои нежни слова,
докосвам, но не и твоето тяло,
а как ми се иска да си тук сега!

24.12.2006

© Екатерина Камбурова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??