3 апр. 2007 г., 11:57

НЕ ОПИТВАЙ 

  Поэзия
732 0 5
Не опитвай от женски отрови!
Не опитвам и аз долен свят.
Зная, разум се връзва с окови
от виновно-невидима страст.

Че дали ги изкупва туй време
всички семпли бездарни лъжи,
нас роди ни отминало племе,
с генетичният грях ни дари.

Във прощалният звън греховете
ще топят се със восъчна свещ,
дo тогава в пътеки нозете -
                снежнобели...
и скромен вървеж.

© Милена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??