3 abr 2007, 11:57

НЕ ОПИТВАЙ 

  Poesía
728 0 5
Не опитвай от женски отрови!
Не опитвам и аз долен свят.
Зная, разум се връзва с окови
от виновно-невидима страст.

Че дали ги изкупва туй време
всички семпли бездарни лъжи,
нас роди ни отминало племе,
с генетичният грях ни дари.

Във прощалният звън греховете
ще топят се със восъчна свещ,
дo тогава в пътеки нозете -
                снежнобели...
и скромен вървеж.

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??