24 мар. 2007 г., 20:19

Не открих 

  Поэзия
926 0 8
Какво е Животa? Какво е Човекa?
Кладенец - много дълбок.
Понякога пълен, понякога празен
и често студен и жесток.

Поглеждаш отгоре и рязко се дръпваш:
там бури и страсти шумят.
Едните са гневни, другите тъжни,
тук радостни, там пък мъстят.

Сред тях ти ще видиш спокойни и тихи,
щастливи, тайствени, добри.
Водата дълбока е - дъното стигнах,
но там аз Любов не открих.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??