22 мая 2022 г., 11:50

Не питай ти сега " Коя е тя? " ... 

  Поэзия » Любовная, Другая
649 1 8

Не питай ти сега " Коя е тя? " .

Аз искам с нея да те запозная.

Почувствай цялата й красота,

от същността й блика все омая.

 

Аз искам с нея да те запозная,

но ти ми казваш " Тя на мен прилича! "

От мрака гледаш я, а тя е в Рая -

нима забрави колко те обича?

 

Но ти ми казваш " Тя на мен прилича! " .

Прилича, да, на теб и дълго чака

и в любовта към теб безспир се врича

и топла длан отново ти протяга.

 

Прилича, да, на теб и дълго чака

да се завърнеш в своята мечта,

защото тя си ти с усмивка блага...

Не питай ти сега " Коя е тя? .

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??