26 апр. 2023 г., 10:29

Не подарявай жената си на ближния! 

  Поэзия » Юмористическая
263 0 0

„Когато отиваш там при другия“ ти,

завинаги негова недей остани,

понявга се върни

и благо ми пусни,

че без „теб съм само тъжна сянка“

и ме хич не лови даже дрямка.

Жестокост любовна

надхвърля побойна.

Прясно бабче,

красно жабче,

жарко ела кебапче

вместо горчиво хапче.

Не си спомням забравих какво

и забравих спомням си какво.

 

 

© Венко Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??