22 мар. 2020 г., 17:26

Не прощавам! 

  Поэзия » Философская
505 2 2

Не прощавам и прошка не моля!
Няма благост за всеки проклетник.
Мои свидни и грешни любови, 
Видов ден пак за вас ще ме сети! 
Не, не искам за себе си нищо. 
Наживях се от вас, че до гуша - 
тъй преядох с трохи, че не дишам. 
Пресолих със сълзите до суша. 
От светена вода аз не пия. 
На дълбокото в мътното газя. 
Цял живот все от калното пия. 
Мене Дявол от Господ ме пази! 
А на Тебе ще кажа - Болиш ме! 
Нямах ден без молитви и стон, 
да си сбъднато мое обичане. 
Но за страх не прощавам. Закон! 

 

Стихопат. 
Danny Diester

 

 

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Категорично, но има пукнатина през която ще нахлуе слънцето. А то е посяло лъч в сърцето ти! Харесвам твоето предизвикателно сърфиране в болката от несподелена любов, Дани! Идват и други вълни?!?
  • Силно!
Предложения
: ??:??