Не прощавам и прошка не моля!
Няма благост за всеки проклетник.
Мои свидни и грешни любови,
Видов ден пак за вас ще ме сети!
Не, не искам за себе си нищо.
Наживях се от вас, че до гуша -
тъй преядох с трохи, че не дишам.
Пресолих със сълзите до суша.
От светена вода аз не пия.
На дълбокото в мътното газя.
Цял живот все от калното пия.
Мене Дявол от Господ ме пази!
А на Тебе ще кажа - Болиш ме!
Нямах ден без молитви и стон,
да си сбъднато мое обичане.
Но за страх не прощавам. Закон!
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов Всички права запазени