12 янв. 2010 г., 12:06

Не проси любов 

  Поэзия
974 0 2

Не проси любов!
Любовта не е съжаление,
любовта е нестихваща буря
и страстно корабокрушение.
Любовта е движеща сила,
опустошително земетресение,
тя не е избор или намерение,
тя е слънчев лъч, тя е прошка!
Тя е духовно изкупление.
Любовта е и АД и Рай,
и въпреки това я искам - Дай ми. Дай!

© Надето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??