25 авг. 2007 г., 16:50

Не пускай тишината 

  Поэзия
881 0 22

Не пускай тишината да си иде.
Единствено чрез нея ми говориш,
а думите са бисерните миди,
които не поиска да отвориш.

Не знаех, че е толкова прекрасно
мълчанието между двама души.
Не чувам звук, а всичко ми е ясно.

Ти все мълчиш. Аз все така те слушам.

Не пускай тишината да си иде...

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??