11 авг. 2010 г., 13:05

Не разбирам 

  Поэзия » Любовная
554 0 1

Викам високо и силно,
защото умея го.
Живея в мой собствен свят,
който не разбирам.
Всяка грешка, която правя,
ме прави това, което съм сега,
точно на мига.
Всичко може да се случи,
когато правя избор,
но аз направих своя
и написах песен моя.
Не бих си отворила сърцето,
нито пък душата.
Не вярвам на това, което виждам
и на това, което не разбирам,
и на това, което не разбирам!

© Лала Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??