24 сент. 2007 г., 13:43

НЕ СЕ ДРАЗНЕТЕ 

  Поэзия
439 0 6

    НЕ СЕ ДРАЗНЕТЕ! ВСИЧКИ СМЕ ТОЛКОВА РАЗЛИЧНИ,
НЕПОВТОРИМИ... РАЗЛИЧНО МЕЧТАЕМ, РАЗЛИЧНО ТВОРИМ...
НО САЙТА НИ СРЕЩА, НЕВОЛНО СПОДЕЛЯМЕ, СКЪРБИМ...
ВСЕКИ РАЗЛИЧНО ОЧАКВА, РАЗЛИЧНО ЖИВОТА ГРАДИ...
НО ВАЖНО Е  ДА ИЗСЛУШВАМЕ РАЗЛИЧНИТЕ
И ДА СТАНЕМ МАЛКО ПО-ДОБРИ!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??