„Не се гаси туй, що не гасне”
симпатията ми в любов може да прерастне
и както мразила съм те преди,
сега ще те обичам, ще боли!
„Надеждата умирала последна”.
Надежда търсена, надежда - вредна,
но някак си без нея не ще мога
да хвърлям пръст в изгарящия ме огън.
„Животът не се мери с броя вдишвания,
а с моментите, които спират дъха ни”,
но тез моменти, спиращи дъха ми,
покриха тялото ми с рани.
„Живеят само влюбените,
останалите съществуват”,
но не е ли по-добре,
отколкото любов да си купуват.
И като за финал на тези мисли бурни,
ще кажа нещо, без да мисля много:
Аз ще обичам, въпреки че ще е трудно!!!
© Полина Петкова Все права защищены
хич това не е интересно.
пламъкът за да се поддържа
тръпка трябва да съдържа.