Feb 14, 2012, 9:08 PM

Не се гаси туй, що не гасне 

  Poetry » Love
1484 0 1

„Не се гаси туй, що не гасне”

симпатията ми в любов може да прерастне

и както мразила съм те преди,

сега ще те обичам, ще боли!

 

„Надеждата умирала последна”.

Надежда търсена, надежда - вредна,

но някак си без нея не ще мога

да хвърлям пръст в изгарящия ме огън.

 

„Животът не се мери с броя вдишвания,

а с моментите, които спират дъха ни”,

но тез моменти, спиращи дъха ми,

покриха тялото ми с рани.

 

„Живеят само влюбените,

 останалите съществуват”,

но не е ли по-добре,

отколкото любов да си купуват.

 

И като за финал на тези мисли бурни,

ще кажа нещо, без да мисля много:

Аз ще обичам,  въпреки че ще е трудно!!!

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Че то когато обичаш лесно
    хич това не е интересно.
    пламъкът за да се поддържа
    тръпка трябва да съдържа.
Random works
: ??:??