27 февр. 2010 г., 13:47

Не се ли умори! 

  Поэзия » Любовная
835 0 12

Не се ли умори да ме очакваш

в напрегнатото сиво битие

 

и тайничко за мен да си поплакваш...

Не се ли умори, дете!

 

Витален съм, но кротък, благ към теб,

а ти си земна, хлебна и добра,

 

и дали сме си двамата обет

за вярност пред живота и смъртта.

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??