18 сент. 2021 г., 21:30

Не се отчайвай 

  Поэзия » Другая
196 0 0
 

Безнадеждни ли са ти дните, 
безнадеждни ли са твойте нощи, 
а може би безнадеждни са ти и мечтите
и не виждаш разрешението още...

Но не се отчайвай, има време, 
всяка болка твоя, Бог ще я отнеме, 
всяко страдание твое е за добро, 
защото Бог иска от тебе само едно.

Иска истински и от сърце да се покаеш,
не се отчайвай, той просто иска да знаеш.., 
че трябва за всичко, към него да се обърнеш, 
от светският живот, към духовният да се върнеш. 

Да си с него и за Господ да го признаеш, 
истински и от сърце да пожелаеш... 
да му служиш, без съмнение
и да ти даде на душата ти спасение. 

© Виктория Йолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??