30 янв. 2022 г., 20:29

Не се отказвай, изправи се 

  Поэзия
178 1 2

Бог е този, който ще те изцели,
от всяка болка и атака,
колкото и силно да боли,
към него обърни се, той те чака.

Не се отказвай, изправи се,
недей да се отчайваш ти,
а на Господ помоли се,
греховете твой да прости.

На Господ всичко остави,
почукай на вратата и ще ти отвори,
пред него в молитва застани,
той те чува, ще ти отговори.

Не се отказвай, изправи се
и на всички от сърце прости,
на Господ помоли се,
към него обърни се ти.

Той е с тебе и те чака,
не се предавай, изправи се
и ще победиш ти всякаква атака,
но вземи решение.... Помоли се!

© Виктория Йолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??