28 мая 2009 г., 10:18

Не се предавай, мамо! 

  Поэзия » Другая
1193 0 9

Ти си жената, дала ми живот!

Не ме изоставяй точно сега!

Ти си жената, отгледала ме с толкова любов

и загубата твоя не бих могла да понеса!

 

 

 

Не ме оставяй сама!

Лекувай се, живей!

Недей свежда надолу глава!

Не оставяй болестта да надделей!

 

 

 

Нали ме учи да не се предавам,

бъди силна, не се предавай и ти!

Аз винаги до тебе ще заставам,

ще сме щастливи- както преди!

 

 

 

Не губи последната надежда!

Бори се! Продължи по своя път!

Знам - ще победиш! Назад недей поглежда!

Знай, че до теб съм до сетния си дъх!

 

 

 

 

© Ралица Еленкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??