Не се страхувай, аз съм вятър,
ще те погаля и ще си замина,
декор съм, част от сцена на театър,
подвижна, временна и заменима.
Не се страхувай, не оставам,
завъртам се, крада целувки,
каквото искам - получавам
без емоции, без преструвки.
Не се страхувай, че със тебе
ще бъде ново и различно,
че ще се влюбя, ще те моля...
Та аз съм празна - безразлична!
© Таня Момчева Все права защищены