4.09.2011 г., 22:07 ч.

Не се страхувай 

  Поезия » Любовна
554 0 1

Не се страхувай, аз съм вятър,

ще те погаля и ще си замина,

декор съм, част от сцена на театър,

подвижна, временна и заменима.

 

Не се страхувай, не оставам,

завъртам се, крада целувки,

каквото искам - получавам

без емоции, без преструвки.

 

Не се страхувай, че със тебе

ще бъде ново и различно,

че ще се влюбя, ще те моля...

Та аз съм празна - безразлична!

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изтръпнах! Отдавна не бях чела нещо толкова хубаво! Това е болка, превърната в смелост!
Предложения
: ??:??