30 июл. 2007 г., 23:03

Не се страхувам от теб 

  Поэзия
701 0 0
Не се страхувам от теб,
а от думите казани жлъчно.
Ти разпаряш душата ми,
като прецизен хирург (доста сръчно).

Но сърцето за теб пак копнее,
а ръцете - да галят пак теб,
и душата ранена за теб пак живее
и устата пак вика: "Ела!"

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??