Jul 30, 2007, 11:03 PM

Не се страхувам от теб 

  Poetry
744 0 0
Не се страхувам от теб,
а от думите казани жлъчно.
Ти разпаряш душата ми,
като прецизен хирург (доста сръчно).

Но сърцето за теб пак копнее,
а ръцете - да галят пак теб,
и душата ранена за теб пак живее
и устата пак вика: "Ела!"

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??