30.07.2007 г., 23:03 ч.

Не се страхувам от теб 

  Поезия
728 0 0
Не се страхувам от теб,
а от думите казани жлъчно.
Ти разпаряш душата ми,
като прецизен хирург (доста сръчно).

Но сърцето за теб пак копнее,
а ръцете - да галят пак теб,
и душата ранена за теб пак живее
и устата пак вика: "Ела!"

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??